listetest =

Vil du lede Norges mest spektakulære arena? Daglig leder-rollen for Arena Midt-Norge venter på deg!

Ønsker du å være med på å lede Norges mest moderne arena for hestesport, messer, utstillinger og konserter? Er du en resultatorientert leder med en lidenskap for å utvikle både sportslige og kommersielle aspekter av arrangementer? Da kan du være den rette personen til å ta ledelsen som Daglig Leder i Arena Midt-Norge AS.

Dine arbeidsoppgaver som daglig leder:
Som daglig leder vil du være ansvarlig for å lede og videreutvikle Varig Orkla Arena som ledende arena for norsk travsport og en viktig kommersiell plattform. Dine ansvarsområder inkluderer personalledelse, utvikling og implementering av strategier og planer i samarbeid med selskapets styre. Du har også overordnet ansvar for løpsavvikling og løpsdagsansatte, inngåelse og oppfølging av kommersielle avtaler med næringslivet, bygging av en kundeorientert bedriftskultur, samt overordnet ansvar for organisasjonens økonomi, inkludert budsjett og resultatansvar. Du vil være den sentrale figuren i å forme og lede utviklingen av Varig Orkla Arena, og bidra til å maksimere potensialet for både sportslige prestasjoner og kommersielle inntekter.


Vi ønsker oss deg som har:
  • Relevant utdanning og erfaring innen ledelse, økonomi og administrasjon.
  • Kjennskap til digital markedsføring og bruk av sosiale medier.
  • Erfaring fra opplevelsesbaserte næringer som idrett, by- og stedsutvikling, turisme eller events.
  • Lokalkunnskap og et etablert nettverk i regionens næringsliv er en fordel.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.
  • Evnen til å skape motivasjon og entusiasme blant ansatte og samarbeidspartnere.

Vi tror du vil lykkes og trives hos oss dersom du er en solid kultur- og nettverksbygger, både eksternt og internt. Du bør være resultatorientert, selvstendig og ha sterk gjennomføringsevne. Evnen til å håndtere flere oppgaver samtidig og være en brobygger mellom brukere, kunder og ansatte er viktige egenskaper som vil bidra til din suksess i rollen som daglig leder.

 

Siste nytt