listetest =

Orkla Grafiske AS skifter navn

Orkla Grafiske AS bytter navn til Fagtrykk Orkla AS og blir en del av en større satsning i Midt-Norges største grafiske bedrift.

For deg som kunde betyr dette at vi framover kommer til å markedsføre de samme kvalitetsproduktene som i dag, med samme høye grad av service.
De ansatte på Orkanger vil fortsatt være der, du beholder samme kontaktperson som tidligere. Som en del av Fagtrykk, og en av fire avdelinger i Midt-Norge, kan vi nå tilby en helt annen bredde av grafiske tjenester:

«Dette er svært gode nyheter for våre kunder, de ansatte og alle våre samarbeidspartnere. Vi blir en del av Midt-Norges største, grafiske totalleverandør, noe som gjør det mulig for oss å tilby alle våre kunder en helt annen bredde innen grafiske produkter og tjenester,» sier Terje Selvnes, daglig leder i Fagtrykk Orkla AS.

«Fagtrykk ruster seg for fremtiden gjennom å gjøre en større satsing og et bredere grafisk produktutvalg, sammen med Orkanger, Steinkjer, Namsos og Trondheim ønsker vi å være en totalleverandør for deg som kunde. Vi har nå fått på plass et knallsterkt kundeteam innen grafiske tjenester.» sier Ole Strand, daglig leder i Fagtrykk.

ONF ønsker lykke til!
 

Siste nytt