Ny partner i ONF

Det er en stor glede å medele at ONF nå har fått ny partner i foreningen.

Sist fredag (04.09.20) signerte administrerende direktør Kjell Stokbakken i Norsk Kylling AS partnerskapsavtalen i ærverdige Bårdshaug Herregård, og blir dermed den 10. partner for ONF.

Det  betyr mye for ONF at vi nå har fått på plass en stor industriaktør i partnerskapet. Dette vil berike partnerskapet og ONF ser frem til et godt og fruktig partnerskapssamarbeid med Norsk Kylling AS.

Norsk Kylling AS er en næringsmiddelbedrift som pr.dato er lokalisert på Støren i Midtre Gauldal kommune, men som neste år flytter hele sin virksomhet til Orkanger.

Der bygger de for tiden verdens mest energismarte produksjonsanlegg, og fabrikken blir navet i en gedigen satsning på landbruk og matproduksjon gjennom hele deres verdikjede for hvitt kjøtt i Midt-Norge.

Det blir et topp moderne produksjonsanlegg med energiløsninger i verdensklasse. 

Fabrikken skal være verdensledende i sitt slag og gi et solid fundament i Midt-Norge for fremtidig næringsmiddelproduksjon basert på lokalt produsert kylling.

Fabrikken vil ha innovative løsninger for lagring og styring av energi. Gjennom dette vil vi kunne redusere CO2-utslippet betydelig, og vi målsetter et svært lavt klimafotavtrykk sammenlignet med bransjestandard.

I dag leverer 150 bønder kylling til Norsk Kylling.

De eier også Hugaas Rugeri, noe som betyr at Norsk Kylling har kontroll på hele verdikjeden for kylling, fra oppal- til rugeeggproduksjon, fram til rugeri, slaktekyllingproduksjon og foredling.

Deres  produkter, under navnet Solvinge – er velsmakende kyllingprodukter som du finner i kjøledisken i alle landets REMA 1000 butikker.

Vi ønsker Norsk Kylling AS velkommen på laget. :-)