Hei alle sammen

Da har jeg endelig fått installert meg på kontoret, fått PC, mail og telefon opp å gå, gjennomført mine første møter, og har så smått begynt å få på plass noen avtaler med dere medlemmer og andre samarbeidspartnere. Per, Ove og Toril har virkelig tatt godt imot meg og gjort de første dagene, som ny leder, helt topp.

Det er vel en fin ting når man våkner opp om morran og gleder seg til å kjøre på jobb.

Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med dere alle. Det å få innspill, tanker, ideer og utfordringer vil være med på å løfte oss alle til alles beste.

Jeg kommer nok til å ha stort fokus på bedriftsbesøk, lære dere å kjenne, og ønsker sterkt at dere tar kontakt med meg og inviterer meg inn til en kopp kaffe og en god samtale. Det er det beste!

Men så er det litt som Ove sa i sitt brev til dere i april; «Det er en merkelig og rar tid vi lever i. ..de fysiske og sosiale møteplassene er erstattet med elektroniske møteplasser og samtaler på telefon».

Jeg må nok innrømme at jeg liker den direkte sosiale dialogen best, og håper vi kan få til mange slike dialoger etter hvert som myndighetenes restriksjoner slippes opp.

Det er i alle fall godt å se at samfunnet sakte men sikkert åpnes opp igjen, og at det tilrettelegges for at vi igjen kan samles ute i det offentlige rom. Selv om restriksjonene fortsatt er av en slik karakter at vi ikke skal risikere at pandemien vokser igjen og at strengere tiltak igjen innføres.

 

I går deltok jeg på Næringswebinaret til Orkland kommune og fikk et lite innblikk i hvordan kommunen tenker i disse tider, og hvordan enkelte av bedriftene i kommunen har håndtert pandemien. Dette syns jeg var meget interessant, og tommel opp til Orkland kommune som arrangerte dette webinaret for oss i næringslivet.

 

I morgen (06.05) er det årsmøte i foreningen. Det blir spennende å se hvordan dette vil fungere gjennom denne «Teamsplattformen», men dette tror jeg kommer til å gå kjempebra. Håper mange av dere kobler dere opp på dette. Innkalling, saksliste og påminnelser er tidligere sendt ut på mail til dere.

 

Mye kunne vært skrevet i dette brevet, men jeg velger å være litt kort denne gangen. Vi kommer nok til å bli bedre kjent etter hvert tenker jeg.

 

Nok en gang; Jeg gleder meg til å være i deres tjeneste.

 

Til så lenge

 

Beste hilsen

Ståle Vaag

Daglig leder/General Manager

97694038/www.onf.no